diumenge, 27 de juliol del 2014

Assegurança de viatge

Més val anar amb les esquenes cobertes tenir un problema encara més gran davant un imprevist desafortunat.
Quan hem viatjat sempre hem agafat un assegurança però en aquest cas hem remirat i remirat abans de triar, ja que en un viatge llarg poden passar moltes coses, algunes d'insignificants i d'altres més problemàtiques. I no volem trobar- nos lluny de casa, de la cobertura sanitària europea i amb un maldecap a sobre.
D'asseguradores de viatge n'hi ha moltes i el fet de triar-ne ha suposat una operació de recerca. Primerament vàrem definir quines eren les clàusules indispensables i després em triat en funció de l'equilibri qualitat-preu. El tema més delicat és la quantitat econòmica que et cobreix ja que no és el mateix anar al metge aquí i tan sols haver de pagar una petita quantitat del preu dels medicaments que per exemple haver d'estar ingressat a la UCI de segon quin país on el dia es paga per mils d'euros. Un altre factor que ens ha fet decantar la balança ha estat l'idioma en el què et poden atendre. No volem haver de necessitar parlar amb l'asseguradora i no poder comunicar-nos amb fluïdesa, no tots dos sabem parlar perfectament l'anglès, una conversa cordial si, però davant d'una emergència no volem córrer el ris. Per tan hem triat una asseguradora on puguem entendre'ns en castellà.
Així doncs, entre d'altres factor hem acabat contractant la pòlissa amb IATI, tot i així esperem que l'únic contacte sigui l'inicial i res més!;) Però per si les mosques hem prestat molta atenció a aquest tràmit.

Fins el següent post!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada