dilluns, 1 de setembre del 2014

A reveures!!!

Aquests últims dies a casa em estat ultimant els detalls abans de marxar, tan de la nostra vida d'aquí com de la que ens vindrà. Però sobretot hem fet un forat al temps per poder-nos acomiadar de la nostra gent d'aquí.

La sensació de quan miraves algú als ulls i li deies que fins l'any que ve, bon nadat... Era estranya, per una part un nus se'ns posava a l'estómac, la barreja d'emoció per marxar i la tristesa per no veure-us en tant de temps ens feia un embolic d'emocions.


Però per sobre de tot sempre hi havia un somriure de tothom, ja que com sabeu anem a fer realitat un dels nostres somnis.

Així que gràcies per acomiadarr-nos amb tantes rialles de pam a pam! Esperem que ens aneu seguint per aquí.

Una abraçada gegant per a cada un de vosaltres!

Us estimem!

Pd: el proper post ja serà desde Rio de Janeiro! ;)





















6 comentaris:

  1. Molt bon viatge macus!!! Des d'aquí esperarem amb candeletes que obriu la finestra que ens mostrarà aquesta nova etapa de les vostres vides!

    Una abraçada dels vostres amics
    "Caminante, no hay camino, se hace camino al andar"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola macus!! Ja estem a destí gaudint dels primers dies! Encara ens costa de creure que és real! Moltíssimes gràcies pels anims, consells, energia i el cartell protector (sempre va amb nosaltres)
      Una abraçada!!

      Elimina
  2. Encara no hem faig a la idea que marxeu...es ben extrany això de les despedides! Sort que les noves tecnologies ens permetran seguir-vos la pista de ben aprop i no perdre'ns detall de la vostra gran aventura! Dusfruteu moltissim de cada instant i mooolt bon viatge guapos!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres tampoc som molt de despedides per això al post li hem dit "a reveures" perquè pensem tornar! Però ara per ara pensem en què volem fer cada dia per exprimir l'experiència!
      Una abraçada bonics!

      Elimina
  3. Mol bon viatge parella!!! Que el disfrutesiu al maxim pero sobretot obriu l'ull, carnuuuus cuida la mariona e!! XD
    Mol bon viatge germanet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tros de carnus! Moltes gràcies pels desitjos!
      Un petó germanet!
      Pd: és la mariona la q em cuida a mi

      Elimina