divendres, 13 de febrer del 2015

Hola Fiji!!! Bula Fiji!!!!

Després de 5 fantàstics mesos per Sud-Amèrica fem un salt per l'oceà Pacífic per anar cap Oceania, concretament a Fiji.
Erisipelèlag de Fiji està format per 330 illes, algunes habitades i d'altres verges de persones. L'origen de les seves illes és volcànic.


Después de 5 fantásticos meses por Sudamérica hacemos un salto por el océano Pacífico para ir hacia Oceanía, concretamente en Fiji.

Erisipelèlag de Fiji está formado por 330 islas, algunas habitadas y otras vírgenes de personas. El origen de sus islas es volcánico.


Fiji mola, no?






Port de Denarau


Alerta!!!



Diuen que els fijians són les persones més rialleres del món, no sabem si són els números 1, però que riuen, riuen molt! Així que la benvinguda al país ha estat ben còmode. L'adaptació que normalment sol passar quan un canvia de cultura, en aquest cas, és ben senzilla quan et reben amb tanta felicitat. Una altra de les coses que més ens ha agradat de la seva manera de fer és el "Fiji time" és a dir, el seu "be water my friend" o el "don't worry be happy" o el tradicional "carpe diem".
Per altra banda Fiji compleix amb l'estereotip de paradís, si un entén com aquest, palmeres, platges de sorra blanca, aigua cristal·lina, calma, gens d'aglomeracions, bon fons marí.... Bula Fiji!!
Un cop triades les illes i allotjaments que més ens convenien per la nostra butxaca, hem fet rumb cap a les nostres "vacances" al conjunt d'illes Yasawa. I alguns direu: vacances? Però si fa 5 mesos que estem de holidays! Doncs si, per nosaltres seran unes vacances on no haurem de triar què ni on menjem a cada àpat, remirar el bon allotjament BBB caminant carregats amb les motxilles, decidir on anirem i què farem el següent dia, remirar per les estacions d'autobusos la millor manera d'arribar al nou destí tot esquivant els crits i alguna agafada dels venedors de les companyies, no haver de regatejar en cada compra, no patir per si ens trobem en alguna zona perillosa de robatoris....
Viatjar en plan low cost té els seus petits handicaps que a Fiji oblidarem per uns dies, doncs tenim allotjament, menjar i transport contractat.
La primera illa en la qual hem estat és Matacawalevu. Com desciure-la?? Diuen que val més una imatge que mil paraules, així que aquí va:

Dicen que los fijianos son las personas más risueñas del mundo, no sabemos si son los números 1, pero que ríen, ríen mucho! Así que la bienvenida en el país ha sido bien cómodo. La adaptación que normalmente suele ocurrir cuando uno cambia de cultura, en este caso, es muy sencilla cuando te reciben con tanta felicidad. Otra de las cosas que más nos ha gustado de su manera de hacer es el "Fiji time" es decir, su "be water my friend" o el "do not worry be happy" o el tradicional "carpe diem ".

Por otra parte Fiji cumple con el estereotipo de paraíso, si uno entiende como este, palmeras, playas de arena blanca, agua cristalina, calma, nada de aglomeraciones, buen fondo marino .... Bula Fiji !!

Una vez elegidas las islas y alojamientos que más nos convenían para nuestro bolsillo, hemos hecho rumbo hacia nuestras "vacaciones" al conjunto de islas Yasawa. Y algunos diréis: vacaciones? Pero si hace 5 meses que estamos de holidays! Pues si, por nosotros serán unas vacaciones donde no tendremos que elegir qué ni dónde comemos en cada comida, remirar el buen alojamiento BBB caminando cargados con las mochilas, decidir dónde iremos y qué haremos el siguiente día, remirar por las estaciones de autobuses la mejor manera de llegar al nuevo destino todo esquivando los gritos y alguna cogida de los vendedores de las compañías, no tener que regatear en cada compra, no sufrir por si nos encontramos en alguna zona peligrosa de robos...
Viajar en plan low cost tiene sus pequeños hándicaps que en Fiji olvidaremos por unos días, pues tenemos alojamiento, comida y transporte contratado.
La primera isla en la que hemos estado es Matacawalevu. Como desciure-La ?? Dicen que vale más una imagen que mil palabras, así que aquí va:

La nostra platgeta!!




I aqui la nostra llar




Despedint el sol




I ara donant-li la benvinguda






Fent cistells amb fulles de palmera
Ara amb coco! A veure com ens surt!


Camí a l'església


Apa tots a missa!








Cada nit cantant cançons, bé hi ha qui ho intenta! XP


El Cris preparant el kava, beguda tradicional que ens ha acompanyat cada nit


La trupe preaparada pel kava


Camí a l'escola





Qui està per aquí al mig??














El futbol de Fiji, el RUGBY!

Per passar la caloreta


La patja de la peli del BLUE LAGON

I per sota de l'aigua com és tot això?
¿Y por debajo del agua como es todo esto?















Amb tot l'staff i els companys de viatge: una gran família


I la segona illa on hem fet parada és Waya Lailai, aquí us la presentem:

Y la segunda isla donde hemos hecho parada es Waya Lailai, aquí os la presentamos:


El nostre niu d'amor


Welcome Bula!! 












Rolling Stone




Segona montanya més alta de Fiji




Un picnic familiar








Tema grrr.....






Generació en generació






Tobi  i Svenia






The fish men CALI and family


Adeu illes màgiques


Ara sí, deprès d'aquestes "vacances" diem amb un somriure ben gran: VINAKA VAKALEVU Fiji, MOLTES GRÀCIES FIJI
I el proper post, comencem la ruta motxilera per la terra de les ovelles i els kiwis, on acabem d'aterrar ara mateix!
Fins aviat!


Ahora sí, despues de estas "vacaciones" decimos con una sonrisa bien grande: Vinak VAKALEVU Fiji, MUCHAS GRACIAS FIJI

Y el próximo post, comenzamos la ruta mochileros por la tierra de las ovejas y los kiwis, donde acabamos de aterrizar ahora mismo!

Hasta pronto!

2 comentaris:

  1. Osti nois no pareu de veure llocs genials. Us segueixo tots els posts recen fets ;) Perú per a mi va ser el més esperat però segueixo aquí enganxat veient totes les fotos i comentaris. Seguiu així. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pere!!Jajaja gràcies macu!! No saps quanta il·lusió ens va veure comentaris, i sobretot d'aquells que coneixem! XP
      Una abraçada gegant!

      Elimina